foto

Bob Swain

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Smrt jí sluší
1989 Guests of Hotel Astoria
Shocker
The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Lethal Pursuit
Ricky 1
Tequila Sunrise
1985 Dikij větěr
1984 Zákon města
1983 Wavelength
1982 Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)

TV seriály

1997 Jenny (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace