foto

Tim Olrik Stöneberg

  • nar. 25.4.1973 (46 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 So viel Zeit
2016 A Different Set of Cards
Die Truckerin - Eine Frau geht durchs Feuer (TV film)
2015 Die Kleinen und die Bösen
2013 Tatort - Eine Handvoll Paradies (TV film)
2012 Access
2011 Catena

TV seriály

2018 Freundinnen - Jetzt erst recht (TV seriál)
Sankt Maik (TV seriál)
2016 Helen Dorn (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E05)
2015 Rentnercops (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky