foto

Matthias Rott

  • nar. 19.2.1974 (47 let)
    Bernau, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Puya: In the Circle of Time
Tatort - Goldbach (TV film)
2016 Die Truckerin - Eine Frau geht durchs Feuer (TV film)
2012 Entschleunigt
2011 Gegen Morgen
2008 Anker werfen (studentský film)
1998 Místo činu - Případ střední školy (TV film)
1997 Not a Love Song

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kollateralschaden (S10E07)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Erschütterungen (S01E20)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky