foto

Damita Jo Freeman

  • nar. 26.2.1953 (66 let)
    Palestine, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Elvíra - Vládkyně noci
Zlé sny
1986 Chlapec - krysa
1985 Muž s červenou botou
1981 She's in the Army Now (TV film)
1980 Vojín Benjaminová

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1981 Private Benjamin (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2002 Whitney Houston: The True Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace