foto

Emil Nikogosjan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Begletsy
2015 Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2014 Mamy 3
Smešannyje čuvstva
Čempiony
2012 S novym godom, mamy!

TV seriály

2018 Novyj čelovek (TV seriál)
2017 Prizrak Opera (TV seriál)
2013 Klassnaja škola (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Mamy 3
Čempiony

TV seriály

2017 Prizrak Opera (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace