foto

Dmitrij Medveděv

  • nar. 14.9.1965 (53 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jolki

TV seriály

2014 Lesnik (TV seriál)
Sjostry (S03E13)
2008 Baťuška (TV seriál)

Dokumentární

2018 Dělo Sobčaka
2015 Bolshoi Babylon: Skandál za oponou
2013 Pussy Riot: Punková modlitba - a.z.
2012 Já, Putin – portrét (TV film)
Rouva Presidentti
2011 Putin, Russia and the West (TV seriál)
2009 Russian Lessons

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad) - a.z.
1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace