foto

Satoši Isaka

  • nar. 2.1.1960 (59 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Dear heart: Furuete nemure
2008 Okusama wa Keishi Sokan 3 (TV film)
2007 Okusama wa Keishi Sokan 2 (TV film)
Zó no senaka
2006 Okusama wa Keishi Sokan (TV film)
2003 G@me
2002 Mr. Rookie
2001 Daburusu
Ningen no šómei 2001 (TV film)
1999 Hasen no marisu
1998 Onna keiji Riko megami (Venus) no eien
1997 Focus

TV seriály

2019 Spiral: Mačikóba no kiseki (TV seriál)
2017 PTA Grandpa (TV seriál)
2014 Coffee-ya no Hitobito (TV seriál)
2013 Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
1998 Kamen no Onna (TV seriál)
1997 Stalker Sasou Onna (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky