foto

Alexandr Palčikov

  • nar. 28.11.1984 (35 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Krasnyj
2015 Něulovimyje
Vojna polov
2013 Bystreje, čem kroliki
2011 Gromozeka
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)

TV seriály

2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
2013 Rozysk (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Strojka (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vražda (S02E12)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
2002 Provincialy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky