foto

Alexandr Itygilov ml.

  • nar. 24.9.1974 (46 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Kazka staroho melnyka
2015 Dva pljus dva
2012 Eto moja sobaka (TV film)

TV seriály

2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
2016 Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
2013 Dva Ivana (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Pismo naděždy (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)

Dokumentární

2014 1812-1815: Zahraniční tažení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky