foto

Sergej Borděňuk

  • nar. 26.4.1962 (58 let)
    Černobyl, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Kazka staroho melnyka
Ursus
2018 Pomoščnica (TV film)
2017 Světka
2015 Dva pljus dva
2012 Mečty iz plastilina (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)
1995 Buděmo žiti!
1994 Kapitan Krokus
1992 Obitnytsia
Venchaniye so smertyu
1987 Vse pobeždajet ljubov

TV seriály

2018 Pervyj raz proščajetsja (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
2016 Raněnoje serdce (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
1990 Vojdi v každyj dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky