foto

Darija Bocmanova

  • nar. 30.7.2002 (18 let)
    Kyjev, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ja s toboju
2015 Dva pljus dva

TV seriály

2015 Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
2012 Vremja ljubiť (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky