foto

Vadim Ostrovskij

  • nar. 6.6.1961 (58 let)
    Minsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Džuna (TV seriál)
2014 Vdova (TV seriál)
2009 Isčeznuvšije (TV seriál)
2005 Ubojnaja sila 6 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Planeta Pravoslavija (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Ostrov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace