foto

Arsenij Perel

  • nar. 1.3.2004 (17 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zovi meňa Drozd

TV seriály

2017 Psichologini (TV seriál)
2016 Besstydniki (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Metod (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky