foto

Nicole Walter-Lingen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Rosamunde Pilcher - Das Geheimnis der Blumeninsel (TV film)
2017 Rosamunde Pilcher - Wenn Fische lächeln (TV film)
2016 Endstation Glück (TV film)
Immer Ärger mit Opa Charly (TV film)
2014 Die Fischerin (TV film)
2013 Utta Danella: Když se stahují mračna (TV film)
2012 Utta Danella: Pražské tajemství (TV film)
2011 Sen se stává skutečností (TV film)
2010 Utta Danella: Zamilovaná jeptiška (TV film)
2009 Am Seil (TV film)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
Utta Danella: Tajemství naší lásky (TV film)
Vater aus Liebe (TV film)
2007 Lilly Schönauer: Odbočka ke štěstí (TV film)
2006 Lilly Schönauer: Hlas srdce (TV film)
Láska má křídla (TV film)
Nebe ve tvých očích (TV film)
2005 Když tě potká láska (TV film)
Utta Danella: Láska v Benátkách (TV film)
2004 Vernunft & Gefühl (TV film)
2003 Hezké lži (TV film)
2000 Enthüllung einer Ehe (TV film)

TV seriály

2019 Racko - Ein Hund für alle Fälle (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2002 Verdammt verliebt (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schmetterlinge im Bauch (S01E16)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky