foto

Ronald Mühlfellner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström - Auf der Suche nach dir (TV film)
Inga Lindström: Ausgerechnet Söderholm (TV film)
Inga Lindström: Klang der Sehnsucht (TV film)
2018 Inga Lindström: Láska nebeská (TV film)
Inga Lindström: Osudová záměna (TV film)
Inga Lindström: Poslouchej své srdce (TV film)
Inga Lindström: Tajemství rodu Nordquistů (TV film)
Inga Lindström: Z lásky k tobě (TV film)
Tatort - KI (TV film)
2017 Inga Lindström: Dům u jezera (TV film)
Inga Lindström: Hry lásky v Samlundu (TV film)
Inga Lindström: Kuchařka lásky (TV film)
Inga Lindström: Ten správný odstín lásky (TV film)
Inga Lindström: Zamilovaná asistentka (TV film)
2016 Antonio, ihm schmeckt's nicht!
Inga Lindström: Ten pravý (TV film)
Tatort – Klingelingeling (TV film)
Unser Traum von Kanada (TV film)
2015 Inga Lindström: Děti mé sestry (TV film)
Inga Lindström: Hotel u jezera (TV film)
Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
2014 Inga Lindström: Láska v Sommerlundu (TV film)
Inga Lindström: Sen o Siljanském jezeře (TV film)
Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
Polizeiruf 110 - Morgengrauen (TV film)
Tatort - Das verkaufte Lächeln (TV film)
2013 Inga Lindström: Jiskra lásky (TV film)
Inga Lindström: Srdce z ledu (TV film)
Inga Lindström: Tajemství zámku Gripsholm (TV film)
Inga Lindström: Tajná seznamka (TV film)
Lilly Schönauer: Láska z minulosti (TV film)
Lilly Schönauer: Ženy v pokušení (TV film)
2012 Inga Lindström: Den u jezera (TV film)
Inga Lindström: Nová láska (TV film)
Inga Lindström: Ve jménu lásky (TV film)
Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
Ludvík II. Bavorský
2011 Divocí koně (TV film)
Inga Lindström: Svatba mé lásky (TV film)
Inga Lindström: Síla přátelství (TV film)
Inga Lindström: Tajemný náhrdelník (TV film)
Pomsta Kasandry (TV film)
Tajemný dům (TV film)
2010 Hlas srdce (TV film)
Inga Lindström: Zrušená svatba (TV film)
Kennedys Hirn (TV film)
Lilly Schönauer: Překážky lásky (TV film)
Nevhodný snoubenec (TV film)
Probuzená vášeň (TV film)
Zamilovaní doktoři (TV film)
2009 A teď už je to láska (TV film)
Inga Lindström: Dědic z Granlundy (TV film)
Inga Lindström: Mia a její sestry (TV film)
Moře lásky: Shledání v Eriksbergu (TV film)
Paulin sen (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
Srdce mého otce (TV film)
2008 Inga Lindström: Hanna a její narozeniny (TV film)
Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film)
Inga Lindström: Léto v Norrsundě (TV film)
Inga Lindström: Rozhodující léto (TV film)
Inga Lindström: Svatba v Hardingsholmu (TV film)
Více než navždy (TV film)
2007 Inga Lindström: Kde láska končí a začíná (TV film)
Inga Lindström: Koně z Katarinabergu (TV film)
Inga Lindström: Návrat do Vickerby
Lilly Schönauer: Odbočka ke štěstí (TV film)
Léto u jezera Lilja (TV film)
Utkaná láska (TV film)
2006 Inga Lindström: Dívka z majáku (TV film)
Inga Lindströmová: Mraky nad Sommarholmem
Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
Láska má křídla (TV film)
Moře lásky: Romance u jezera (TV film)
Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 Moře lásky - Cesta k tobě (TV film)
Moře lásky: Dům plný vzpomínek (TV film)
Moře lásky: Letní romance (TV film)
Moře lásky: Osudové setkání (TV film)
Moře lásky: Skok do štěstí (TV film)
2004 Moře lásky: Farma u jezera (TV film)
Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film)
Moře lásky: Vytoužený Marielund (TV film)
Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film)
2003 Antonia - Tränen im Paradies (TV film)
2002 Nevěra za nevěru (TV film)
2000 Nie mehr zweite Liga (TV film)
1999 Můj přítel Vlk (TV film)
Stella di Mare (TV film)
Údolí stínů
Útěk před smrtí (TV film)
1998 Papa, ich hol' dich raus (TV film)

TV seriály

2011 Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Strom přání (TV seriál)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
2009 A teď už je to láska (TV film)
1999 Údolí stínů

TV seriály

2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace