foto

Tim Krause

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Inga Lindström: Ten správný odstín lásky (TV film)
2015 Die Füchsin - Dunkle Fährte (TV film)
Marcel über den Dächern
2014 Sprung ins Leben (TV film)
2010 Inga Lindström: Zrušená svatba (TV film)
Tatort - Vergissmeinnicht (TV film)
2005 Sladká Rita (TV film)
2003 Poslední taxi (TV film)
2002 Liebe unter Verdacht (TV film)
Vražda u jezera (TV film)
2000 Rosamunde Pilcherová: Dlouhá cesta ke štěstí (TV film)
www.maedchenkiller.de - Todesfalle Internet (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Vermächtnis (S10E22)
2017 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Burzovní horečka (S01E07) - původní scénář
2013 Jezero Weissensee (TV seriál)
Morgenluft (S02E06)
2009 Lilly Schönauer (TV seriál)
A teď už je to láska (E07)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
Die Anwälte (TV seriál)
Selbstjustiz (E07)
Entmündigung (E03)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Börsenfieber (S01E12)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky