foto

Sabine Leipert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
Ohne Dich (TV film)
2013 Dora Heldt: Ausgeliebt (TV film)
2012 Emilie Richards: Stopy minulosti (TV film)
2011 Emilie Richards: Volba srdcem (TV film)
2010 Hlas srdce (TV film)
Nevhodný snoubenec (TV film)
2009 Boxer
Exploze
2008 Zachraňte Tobyho
2006 Hodná, drsná holka (TV film)
Poslední mise

TV seriály

2018 Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Der Freundschaftsdienst (S01E02)
Ex & Hopp (S01E01)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Drsná realita (S21E08)
Válečná kořist (S20E15)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Bojovnice (S20E08)
Ukradené životy (S20E07)
2013 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska z minulosti (E13)
2010 Lilly Schönauer (TV seriál)
Překážky lásky (E11)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky