foto

Pascale Breton

  • nar. Morlaix, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Let's Dance

TV seriály

2019 Marianne (TV seriál)
Úterý (E08)
Na tohle je příliš mladá (E07)
Vzpomínky (E06)
další epizody (8)
2016 Marseille (TV seriál)
Liberté, Egalité, sans Pitié (S01E06)
Face à face (S01E05)
Intox (S01E04)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Suite armoricaine
2007 Diablesses, Les (TV film)
2004 Illumination
Moitié-moitié (TV film)
2001 La Répétition
2000 Filles du douze, Les
1999 De père en fils (TV film)
1995 Confession secrète (TV film)
1994 Eté de Zora, L' (TV film)
Zamilovaní

TV seriály

2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky