foto

Rjúiči Hiroki

  • nar. 1955
    Kórijama, prefektura Fukušima, Japonsko

Biografie

Začínal jako asistent režie v oblasti erotických filmů, kde také roku 1982 režijně debutoval. Během následujících let natáčel nejen erotické snímky, ale i filmy určené široké divácké veřejnosti. Tyto filmy často sbíraly domácí ocenění. V drtivé většině jeho filmů převládají motivy spojené se sexem a ženskou tělesností, nejsou tu ale používány v pornografické či erotické rovině, ale jako katalyzátor vývoje osobnosti hlavních hrdinek. V Japonsku je Hiroki jedním z předních režisérů, kteří se intenzivně věnují ženám a jejich problémům v moderní společnosti.

FebioFest 2006

Režijní filmografie

Filmy

2018 Itó-kun A to E
Koko wa taikucu mukae ni kite
Marmalade Boy
2017 Kanodžo no džinsei wa mačigai džanai
Namija zakkaten no kiseki
P to JK
2016 Nacumi no hotaru
Ókami šódžo to kuro ódži
2015 Otoko no iššó
Sanmen kidži no onnatači: ai no su (TV film)
Sutorobo eddži
2014 Sajonara kabukičó
2013 100 kai nakukoto
Daidžóbu 3 kumi
Kiiroi zô
2011 Keibecu
River
2010 Raió
2009 Jomei ikkagecu no hanajome
2008 Kimi no tomodači
New Type: Tada ai no tame ni
2007 Koi suru ničijóbi: Wataši. Koi šita
2006 Koi suru ničijóbi
M
2005 Fîmeiru
Jawarakai seikacu
2004 4TEEN (TV film)
Girlfriend: Someone Please Stop the World
Kikanša-sensei
Raman
2003 Deka matsuri
Vibrator
2002 Rihatuten aruji no kanashimi
2000 Futei no kisetsu
Tokyo gomi onna
1999 Tenši ni misuterareta joru
1996 Midori
1995 Gerende ga tokeruhodo koishitai
Kimi to itsumademo
1994 800 Two Lap Runners
Muma
1993 Maohgai
1991 Blue film maboroshi no meisaku: Kazetachinu
Gigolo
1990 Sawako no koi
1989 Dotei monogatari 4
Virgin Boy
1988 Kikuchi Eri: Kyonyuzeme seijukujo
1987 Kobayashi Hitomi no honsho
Za gômon: niizuma-hen
1986 Hakui chokyo
Hatsujo musume guri-guri asobi
Kankin sei no dorei: Ikenie 2
Kindan ikenie no onna
Roman-ko Club: Ecchi ga Ippai
SM kyoshitsu: shikkin
Tosatsumania Friday no onna
Za ikenie
1985 Bokura no shunkan
Sekkan, The
Yarinko Chie
1984 Bokura no kisetsu
Chikan to sukari
Mitsu ni nureru onna
Nišikawa Serina: Nozokibeja no onna
Sensei, watashi no karada ni hi o tsukenaide
Za SM
1983 Matasaburo-kun no koto: Bokura no jidai
1982 Seigyaku! - Onna o abaku

TV seriály

2020 Takeuči Rjóma no Sacukjú (TV seriál)
Toši no sakon (TV seriál)
2017 Itó-kun A to E (TV seriál)
2016 Džosei sakka mysteries ucukušiki miccu no uso (TV seriál)
Hibana (TV seriál)
2013 Sodom no Ringo (TV seriál)
2006 Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)

Dokumentární

2007 Bakushi

Střihačská filmografie

Filmy

2003 Vibrator

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce