foto

Jekatěrina Kostikova

  • nar. 15.1.1969 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Zakon obratnogo volšebstva (TV film)

TV seriály

2017 Baryšňa i chuligan (TV seriál)
2015 Dudočka krysolova (TV seriál)
Čudny děla tvoi, Gospodi! (TV seriál)
Ťomnaja storona duši (TV seriál)
2013 Prizrak v krivom zerkale (TV seriál)
Tancy marionětok (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
2012 Russkaja naslednica (TV seriál)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
2006 Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)
Sakvojaž so svetlym buduščim (TV seriál)
Sčasťje po receptu (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace