foto

Vladimir Michelson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ochrana
2012 Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2009 Zakon obratnogo volšebstva (TV film)

TV seriály

2018 Avarija (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Letalnyj ischod (S03E20)
Mera presečenija (S03E13)
2017 Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Familnyje cennosti (S16E10)
2014 Pljaž (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Geněral almaznoj karery (S04E02)
2012 Gruz (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Lestnica (S01E16)
Litějnyj (TV seriál)
Rabota s naselenijem (S06E13)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Krov za krov (S10E06)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň do zarplaty (S11E15)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky