foto

Vladislav Toldykov

  • nar. 24.8.1961 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Major
2010 Žiť
1987 Klub ženščin (TV film)
1986 Zemlja mojego dětstva (TV film)
1985 Až naprší a uschne...

TV seriály

2015 Metod (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
2012 Inkassatory (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky