foto

Raúl Semmler

  • nar. 6.6.1984 (36 let)
    Jena, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 8:27
2015 Zmizelá a obviněná (TV film)
2009 13 Semester
Legenda o Janě
Polizeiruf 110 - Alles Lüge (TV film)
2008 Überpassioniert (studentský film)
2004 Abhaun!
2003 Baden Baden (studentský film)
2002 Nachtschwimmen (studentský film)
2001 Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lebenslügen (S19E13)
2013 Zeit der Helden (TV seriál)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kind in Angst (S11E18)
2005 Ein Engel für alle (TV seriál)
2004 Sabine! (TV seriál)
Typisch Mann! (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Berlínská zeď

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky