foto

Michael Illner

  • nar. 1962
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Inga Lindström: Nová láska (TV film)
2011 Stilles Tal
2008 Stürmische Zeiten (TV film)
2007 Die Copiloten (TV film)
Küss mich, Genosse! (TV film)
2006 Bez důkazu: Pomsta
2004 Das Schwalbennest (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Die Schlacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
Verrückt ist auch normal (TV film)
2002 Dostanu tě za mříže (TV film)
Polizeiruf 110 - Memory (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Krieger und Liebhaber (TV film)
Matkou proti své vůli (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutiges Eis (TV film)
Zakázaná touha (TV film)
Únos v Riu (TV film)
1999 Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1998 Der Kinderhasser (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)
Ufos über Waterlow (TV film)
1997 Tatort - Undercover-Camping (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Miss Mai 1988 (S01E04)
Party (S01E02)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Helden (S01E10)
Fieber (S01E06)
Allein auf weitem Flur (S01E03)
další epizody (5)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Der Taufschein (S01E07)
Poslední polda (TV seriál)
Hřebíkem do srdce (S04E02)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliche Bescherung (E48)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Bez peněz je to nuda (S03E07)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Školka hrůzy (S02E11)
Naháči z Huttropu (S02E06)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Querschläger (E42)
Kassensturz (E40)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Noční služba (S01E04)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gegen den Strom (E38)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Zdání klame (S02E07)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (S01E07)
Kriminalista (TV seriál)
Spálené štěstí (S01E05)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (E32)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Schwarze Tulpen (E29)
2004 Inspektor Rolle (TV seriál)
Tod eines Models (S02E02)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Yesterday (E25)
Tödlicher Schulweg (E22)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Havanna Dream (E19)
Správná dvojka (TV seriál)
Kleine Fische, große Fische (E18)
2000 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Vrah v síti (S02E05)
Lov (S02E04)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Baby-Deal (E16)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Chamtivost (S01E07)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Tote an Loch Neun (E13)
1997 Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Geisterpolizist (E09)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky