foto

Stephan Tölle

  • nar. 16.1.1976 (44 let)
    Marl, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Altes Land (TV film)
Ella Schön: Feuertaufe (TV film)
2019 Viele Kühe und ein schwarzes Schaf (TV film)
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2017 Es ist egal, aber
Tatort - Borowski und das Fest des Nordens (TV film)
2016 Heiraten ist nichts für Feiglinge (TV film)
2015 Tatort - Der große Schmerz (TV film)
2014 Místo činu: Hamburk - Oko za oko (TV film)
2013 Als meine Frau mein Chef wurde (TV film)
2012 Wohin der Weg mich führt (TV film)
2011 Fremdkörper
Nach der Hochzeit bin ich weg! (TV film)
2010 Das Glück ist eine Katze (TV film)
Halbblut - Karl-May-Spiele Bad Segeberg 2010 (TV film)
2009 Woran dein Herz hängt (TV film)
2008 Annas Geheimnis (TV film)
Die Frau des Frisörs (TV film)
2006 O sole mio (studentský film)

TV seriály

2020 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die tödliche Falle (E07)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die tödliche Liebe (E11)
Der Lehrer (TV seriál)
Magen-Darm muss man wollen (S08E08)
2019 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Frau Irmler (E08)
Gold! (E07)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Tote im Strandkorb (E10)
2018 Unschuldig (TV seriál)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der leise Tod (E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Hafen der Ehe (S16E11)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Der heilige Krieger (S01E03)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Preis der Liebe (S04E05)
Hubert a Staller (TV seriál)
Babyblues (S05E05)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schicksal (S02E01)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Herzlich willkommen! (S03E01)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Co odhalil prst (S02E03)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky