foto

Uli Kudicke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Einmal Bauernhof und zurück (TV film)
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
2011 Das Glück ist ein Kaktus (TV film)
Die Dienstagsfrauen (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
2009 Alle meine Lieben (TV film)
Bleib bei mir (TV film)
Eine Liebe in der Stadt des Löwen (TV film)
2007 No Bikini
2006 Lékař z Wörthersee (TV film)
2005 Eine zweimalige Frau (TV film)
2002 Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
Unser Papa - das Genie (TV film)
2001 Liebe, Tod & viele Kalorien (TV film)
2000 Hotel Elfie (TV film)
Schweigen ist Gold (TV film)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares - Unser Vater, der Held (TV film)
Römisches Intermezzo (TV film)
1995 Helmut Zierl Special (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Die Mädchen aus Ost-Berlin (S01E05)
Miss Mai 1988 (S01E04)
2015 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Realitní makléř (E12)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Was nicht sein darf (S14E02)
Zwei Schwestern (S14E01)
Abgestürzt (S13E19)
2013 Heldt (TV seriál)
2008 Oben ohne (TV seriál)
Die Kündigung (S02E02)
Polizei im Bett (S02E01)
2007 Lilly Schönauer (TV seriál)
Utkaná láska (E04)
Odbočka ke štěstí (E03)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)

Dokumentární

2001 Marlene Dietrich: Her Own Song
1989 Aufzeichnungen zu Kleidern und Städten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky