foto

Reg Evans

  • nar. 27.3.1928
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.2.2009 (80 let)
    St Andrews, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Charlie a Boots
2005 Medvídek koala sám doma (TV film)
2003 The Honourable Wally Norman
Vášeň v srdci
2000 Muggers
1998 Ozvěna hromu (TV film)
1991 Hrdina z buše (TV film)
1990 Heaven Tonight
1989 Celia
1988 Výkřik ve tmě
1987 Břímě (TV film)
1984 Strikebound
1983 Kitty and the Bagman
1981 Gallipoli
1980 Manganinnie
Ostrov
1979 Šílený Max
1977 Špinavý kšeft
1976 Deathcheaters
Mad Dog Morgan
1974 Stone

TV seriály

2003 Welcher & Welcher (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
Short Cuts (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Společníci (S01E04)
Zásady pana Pascoea (S01E02)
Závod (S01E01)
Vesničtí poldové (TV seriál)
Wedlocked (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
Králové řeky (TV seriál)
1989 Pugwall (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
Command Performance (S02E04)
1985 Anzacs (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
And Here Comes Bucknuckle (TV seriál)
Holiday Island (TV seriál)
I Can Jump Puddles (TV seriál)
1980 Are You Being Served? (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
Skyways (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
Power Without Glory (TV seriál)
Tandarra (TV seriál)
The Sullivans (TV seriál)
1975 Scattergood: Friend of All (TV seriál)
1974 And the Big Men Fly (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
1972 Number 96 (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
The Comedy Game (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Dynasty (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 Woobinda, Animal Doctor (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
1961 Consider Your Verdict (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky