foto

Julien Lucas

  • nar. 28.1.1976 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Střídavá péče
2016 Venkovský lékař
2013 Žárlivost
2012 Ahoj, Blondýnko
2011 Une vie meilleure
2010 Accusé Mendès France (TV film)
2009 Tiché hlasy
2007 You Belong to Me
2005 Pravidelní milenci
2003 France Boutique
V týlu nepřítele

TV seriály

2013 Profil zločinu (TV seriál)
Z otce na syna (S04E08)
2011 Frajeři (TV seriál)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2005 Prokletí králové (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace