foto

Robert Mika

  • nar. 1960
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bikini Blue
Leanderova poslední cesta
2015 Nahý mezi vlky (TV film)
Červený pavouk
2014 Im Labyrinth des Schweigens
U strážnýho anděla
2013 Jedes Jahr im Juni (TV film)
2009 Hilda
Salami Aleikum
2005 Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
2003 Befreite Zone
Spy Sorge
2001 Zutaten für Träume
1997 Berlín - Moskva (TV film)
1996 Straßen von Berlin - Wiener Glut, Die (TV film)

TV seriály

2018 1983 (TV seriál)
Sanktuarium (E05)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2013 Lekarze (TV seriál)
I żyli długo i szczęśliwe...? (S02E02)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)

Dokumentární

2019 Der Krieg und ich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace