foto

Pavel Grigorjev

  • nar. 28.7.1970 (50 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pozvonitě Myškinu
2017 Chrabryje žjony (TV film)
2014 Běglecy
Sled tigra (TV film)
2010 Sčastlivyj koněc
2001 Pěrvoje maja
1999 Barák

TV seriály

2020 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Osobo opasen (S03E10)
Nikto ně ljubil starika (S03E09)
V plenu obmana (S03E08)
další epizody (10)
2019 Komnata starinnych ključej (TV seriál)
Zvjozdy i lisy (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Iz grjazi v kňazi (S02E32)
Pochiščenije (S02E31)
Fitněs-car (S02E30)
další epizody (36)
2018 Genij (TV seriál)
Selfi s suďboj (TV seriál)
Tajny goroda En (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Oseň - vremja razvodov (S01E28)
Semejnoje dělo (S01E27)
Smertělnyj fokus (S01E26)
další epizody (28)
Šifr (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Stěna (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Labirint (S10E04)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Svobodnyj poisk (S01E09)
Odin děň, odna noč (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Vystrel (S01E20)
Čuma (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Klad (S02E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dolžnik (S15E06)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Koroleva igry (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Vykup (S01E14)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ložnaja trevoga (S02E16)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vojna (S02E10)
Čužije (S02E07)
Čužoj rajon (TV seriál)
Predatěl (S02E31)
Šaman (TV seriál)
Rodstvenniki (S02E04)
Krovnyje uzy (S02E01)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Zapadňa (S07E19)
Toržestvo těchnologij (S07E05)
2011 Format A4 (TV seriál)
Ljubov i razluka (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Oborotěň (S01E08)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Baltijskij cirjulnik (S01E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Paděnije rublja (S06E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky