foto

Alfred Hartung

  • nar. 1962
    Fulda, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Goodbye Berlin
2011 Anonym
Unten Mitte Kinn (TV film)
2005 Berlin Nights
Mutterseelenallein
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
2000 Schweigen ist Gold (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Taxi zur Bank (TV film)
1991 Colette
Hinter verschlossenen Türen

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace