foto

Tania Carlin

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 023_GRETA_S
2014 Konrad & Katharina (TV film)
2013 Nymfomanka, část II.
Západ
2012 Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
2011 Nacht ohne Morgen

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky