foto

Natalja Vysočanskaja

  • nar. 10.5.1984 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Reverberacija
2014 Jolki lochmatyje
2010 Demon i Ada
Čelověk u okna
2008 Trudno byť Mačo

TV seriály

2018 Iděalnaja žena (TV seriál)
Prezumpcija něvinovnosti (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Jelena Prekrasnaja (TV seriál)
Komissarša (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
Tajny i lož (TV seriál)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Něrazrezannyje stranicy (TV seriál)
Odin děň, odna noč (TV seriál)
S nebes na zemlju (TV seriál)
Serjožka Kazanovy (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Smertělnyje opyty (S01E09)
2012 Chvost (TV seriál)
Piramida nesčasťja (E04)
Gruz (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Domušniki (S01E24)
Pravila parkovki (S01E23)
U vsech na glazach (S01E21)
další epizody (10)
Robinzon (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vračebnaja tajna (S01E04)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Ochota (S02E19)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Igolka v stoge sena (S08E05)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Obraz vraga (S03E02)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Voprosy vospitanija (S05E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky