foto

Alexej Zubkov

  • nar. 27.3.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ljubiť i veriť (TV film)
Poka smerť ně razlučit nas (TV film)
2015 Poslednij rubež
2009 Kogda my byli sčastlivy... (TV film)
2008 Boj mestnogo značenija
Illuzija stracha
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)
2004 Společnost hrdinů
Výbuch za úsvitu
1997 Prijatěl pokojnika

TV seriály

2019 Cvet lipy (TV seriál)
Referent (TV seriál)
Tajna Marii (TV seriál)
2017 Koroleva "Margo" (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Ot pervogo do posledněgo slova (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
2015 Něrazrezannyje stranicy (TV seriál)
Perekrjostki suďby (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
Čudny děla tvoi, Gospodi! (TV seriál)
2014 Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Bolšoj kuš (E04)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
2011 Babuška na snosjach (TV seriál)
2008 Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky