foto

Igor Dobrjakov

  • nar. 6.5.1947
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 1.10.2015 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bělaja bělaja noč
2008 Admirál
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
2000 Sočinuški
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Svéráz národního lovu
1994 Sedm dní s ruskou krasavicí
1991 Dějstvuj, Maňa!
1989 A byl li Karotin
1987 Bitva na Baltu
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
Tichoje sledstvije
1985 Kontrakt veka
Radi neskoľkich stroček
1984 Tri procenta riska
Vosem dněj naděždy
1982 Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony
1978 Zavjalovskije čudiki
1977 Zolotaja mina
1975 Neznámý následník
Odinnadcať naděžd
1974 Carevič Proša
Pod kamenným nebem
1973 Išču čelověka
Otkrytaja kniga
1972 Páté čtvrtletí

TV seriály

2015 S nebes na zemlju (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
2014 Chronika gnusnych vremen (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Vozmezdije: Časť 2 (S01E02)
Vozmezdije: Časť 1 (S01E01)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Prikaz (S01E06)
Razvědčicy (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na predělnoj skorosti (S04E32)
2009 Admiral (TV seriál)
Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S08E01)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Po tu storonu reklamy (S07E22)
2003 Mangust (TV seriál)
Vostok — dělo tonkoje (S01E08)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vizit k doktoru (S02E04)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)
1981 Lodivod Petra Velikého (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Samorodok (S05E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky