foto

Oleg Popov

  • nar. 4.9.1965 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zachránit Leningrad
2010 Otstavnik 2 (TV film)
2008 Indigo
2004 Pád Třetí říše

TV seriály

2017 Almaznyj endšpil (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prostaja rabota (S02E05)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Marafon dlja trech gracij (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Poslednij svidětěl (S01E02)
S nebes na zemlju (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Sveděnije sčjotov (S03E31)
Sdělka (S03E30)
další epizody (8)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Bolšoj kuš (E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
So smertělnym ischodom (S14E35)
2013 Šaman (TV seriál)
Něvesty (S02E08)
Doznavatěl (TV seriál)
Kontrakt (S02E19)
2012 Bezdna (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Uličnaja (S01E11)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ubit' Monťora (S02E01)
Litějnyj (TV seriál)
Broněžilet (S06E14)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ograblenije na vodach (S04E04)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Chabar (S03E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Javka s povinnoj (S08E06)
Gruppa riska (S08E05)
Vstať, sud idět! (S08E03)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S10E04)
Episode 3 (S10E03)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť na pljaže (S02E13)

Dokumentární

2008 Europas Erbe - Die großen Dramatiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace