foto

Roman Něčajev

  • nar. 10.3.1971 (48 let)
    Petropavlovsk-Kamčatskij, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Pěrvoje maja

TV seriály

2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Kto ty? (S02E30)
Ultimatum (S02E29)
2016 Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Borba s vetrjanymi melnicami (S04E03)
2015 S nebes na zemlju (TV seriál)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Avangardist (S01E05)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S03E05)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S10E04)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Damoklov meč (S05E01)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky