foto

Seon-ho Lee

  • nar. 14.12.1981 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Keopimeiteu
2016 Samnye
2013 Atiseuteu Bongmandae
2012 Mello
2011 Toohon
2010 Ggumeun yirueojinda
2009 Yoga hakwon
Nuechidein bang

TV seriály

2016 Dakteoseu (TV seriál)
Hwanggeumjoomeoni (TV seriál)
2015 Eomeonimeun nae myeoneuri (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
2011 Midas (TV seriál)
2010 Bolsurok aegyomanjeom (TV seriál)
Dong Yi (TV seriál)
Maerineun wibakjoong (TV seriál)
2009 Tamnaneun doda (TV seriál)
2007 Aeeo siti (TV seriál)
Jeongjoamsalmiseuteoli 8il (TV seriál)
2006 Nunui yeowang (TV seriál)
2005 Haebyeoneuro gayo (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 리얼 로망스 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace