foto

Andrej Kazakov

  • nar. 27.9.1965 (54 let)
    Ventspils, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Něvidimki
Černobyl (TV film)
2013 45 sekund (TV film)
Metro
2012 Ocelový motýlek
2008 Učitěl v zakoně (TV film)
2007 Medvěžja ochota
2006 977
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)
2003 Být mladý
1995 Orjol i reška

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
2016 Krasnyje braslety (TV seriál)
Nauči meňa žiť (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
2014 Šamanka (TV seriál)
Mečta kulturista (E20)
Grenlandija (E19)
Vračebnaja tajna (E18)
další epizody (20)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (7)
Motylki (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
Inkassatory (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
2007 Kogda jejo sovsem ně žděš (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Metka Vudu (S01E04)
2005 Aeroport (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Věrbovščik (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky