foto

Marina Krymova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)

TV seriály

2016 Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zolotaja banka (S05E25)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
Mužskije igry (S02E03)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Voroňja slobodka (S04E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky