foto

Jelena Obolenskaja

  • nar. 10.7.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na rajoně
2010 Mamočki (TV film)
2005 Persona non grata
1998 Lazebník sibiřský
1994 Nězabudki

TV seriály

2018 Novyj čelovek (TV seriál)
Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Žestokij mir mužčin (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Něnavižu (TV seriál)
2015 Ljubov, kotoroj ně bylo (TV seriál)
Potomu čto ljublju (TV seriál)
2014 Majja (TV seriál)
2013 Falšivaja nota (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
2010 Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2009 Dikij (TV seriál)
Vervolf iz Vyšněgorska (S01E13)
2006 Sakvojaž so svetlym buduščim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace