foto

Helen Morse

  • nar. 24.1.1947 (72 let)
    Harrow-on-the-Hill, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Downriver
2012 Tajemství drožky (TV film)
2011 Oko uragánu
1985 Robin Hood (TV film)
1983 Sherlock Holmes and the Baskerville Curse
Silent Reach (TV film)
1982 Far East
1979 Agatha
1976 Caddie
1975 Piknik na Hanging Rock
1974 Petersen
Stone
1972 The Resistible Rise of Arturo Ui (TV film)
1971 The Legend of Robin Hood
1970 Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A (TV film)
1967 Love and War (TV film)
1966 Twelfth Night (TV film)

TV seriály

2016 Molly (TV seriál)
2013 Případy doktora Bleika (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
1981 Town Like Alice, A (TV seriál)
1976 Luke's Kingdom (TV seriál)
Power Without Glory (TV seriál)
1974 Marion (TV seriál)
Touch of Reverence, A (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1971 Barrier Reef (TV seriál)
Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)
You Can't See Round Corners (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2004 Dream Within a Dream: The making of 'Picnic at Hanging Rock', A
2002 Caddie on Location
1999 Stone Forever

Kostymérská filmografie

Filmy

1974 Stone

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace