foto

Sergej Vlasov

  • nar. 7.7.1958 (60 let)
    Abakan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Isključenije iz pravil (TV film)
2010 Čelověk u okna
2009 Kamenskaja 5: Soavtory (TV film)
Kamenskaja 5: Vojuščije psy odinočestva (TV film)
2008 Admirál
2007 1612: Kronika smutných časů
2006 977
V roli oběti
2004 72 metrů
2002 Vovočka
2001 Pěrvoje maja
2000 Kamenskaja 1: Smerť i němnogo ljubvi (TV film)
1997 Silna, kak smerť, ljubov
1988 Chladné léto roku 1953
Kriminalnyj talant (TV film)
1986 V streljajuščej gluši
1983 Nikdy na tebe nezapomenu
1981 Drugi igrishch i zabav (TV film)
1980 Rafferty (TV film)

TV seriály

2015 Farca (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
2014 Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Krasavica (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Vystrely v noči (S09E04)
Cena svobody (S09E03)
Najezd s kulbitom (S09E02)
další epizody (12)
2010 Těrminal (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Evakuator (S08E08)
Pobočnyj effekt (S08E07)
Staryj drug (S08E06)
další epizody (31)
2009 Admiral (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Cennyj bagaž (S03E08)
Avtostop (S03E07)
Nězdorovaja konkurencija (S03E06)
další epizody (8)
Litějnyj (TV seriál)
Kalendar smerti (S02E06)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Svaděbnyj perepoloch (S02E08)
Novyje těchnologii (S02E06)
Konkurent (S02E05)
další epizody (14)
Gaišniki (TV seriál)
Kamenskaja 5 (TV seriál)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Igry dlja vzroslych (S06E17)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
Episode 2 (S06E02)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (6)
2002 Ubojnaja sila 4 (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Podstavka (S01E21)
Dělo reportěra (S01E20)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace