foto

Sergej Vlasov

  • nar. 7.7.1958 (62 let)
    Abakan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Isključenije iz pravil (TV film)
2010 Čelověk u okna
2008 Admirál
2007 1612: Kronika smutných časů
2006 977
V roli oběti
2004 72 metrů
2002 Vovočka
2001 Pěrvoje maja
1997 Silna, kak smerť, ljubov
1988 Chladné léto roku 1953
Kriminalnyj talant (TV film)
1986 В стреляющей глуши
1983 Ja těbja nikogda ně zabudu
1981 Drugi igrishch i zabav (TV film)
1980 Rafferty (TV film)

TV seriály

2015 Farca (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
2014 Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Krasavica (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Gornolyžnyj kurort (E24)
Vračebnaja tajna (E23)
Novogodnije prizraki (E22)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Vystrely v noči (S09E04)
Cena svobody (S09E03)
Najezd s kulbitom (S09E02)
další epizody (12)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Zolotaja moloďož (E21)
Nočnoj strannik (E19)
Isporčennyj otpusk (E18)
další epizody (19)
Těrminal (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Evakuator (S08E08)
Pobočnyj effekt (S08E07)
Staryj drug (S08E06)
další epizody (31)
2009 Admiral (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Cennyj bagaž (S03E08)
Avtostop (S03E07)
Nězdorovaja konkurencija (S03E06)
další epizody (8)
Litějnyj (TV seriál)
Kalendar smerti (S02E06)
Kamenskaja (TV seriál)
Soavtory (S05E05)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Svaděbnyj perepoloch (S02E08)
Novyje těchnologii (S02E06)
Konkurent (S02E05)
další epizody (14)
Gaišniki (TV seriál)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Igry dlja vzroslych (S06E17)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
Episode 2 (S06E02)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (6)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Koroleva mečej (S04E02)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Princip viny (S04E06)
2000 Vovočka (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)
1997 Klubnička (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Podstavka (S01E21)
Dělo reportěra (S01E20)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky