foto

Hedda Stiernstedt

  • nar. 3.12.1987 (33 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fjols til Fjells
Min pappa Marianne
Rymdresan
Se upp för Jönssonligan
2018 Bergmanův relikviář
2016 Bloody Mary
První lajknutí
Rosa moln
2015 Nesmrtelní
2014 Hot Chicks
Unga Sophie Bell
2013 Maturitní večírek
Valčík pro Monicu

TV seriály

2020 Restaurant (TV seriál)
Sensommar (S04E04)
Högsommar (S04E03)
Midsommar (S04E02)
další epizody (4)
2019 Restaurant (TV seriál)
Framtiden (S03E08)
Nedräkningen (S03E07)
Almarna (S03E06)
další epizody (8)
2018 Restaurant (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
další epizody (10)
Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
další epizody (10)
2015 Norskov (TV seriál)
The Hundred Code (TV seriál)
Wenn du glaubst du gewinnst (E12)
Nicht deine Schuld (E11)
Geheimnisse (E10)
další epizody (10)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Wilde Nächte (E17)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Wallander (TV seriál)
Sveket (S03E03)

Dokumentární

2019 Sanningen om ASMR (TV film)

Hudební videoklipy

2014 Avicii - Addicted to You (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky