foto

Evangelina Salazar

  • nar. 15.6.1946 (73 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Monobloc
1979 Vivir con alegría
1976 Dos locos en el aire
1972 Me gusta esa chica
1970 Santo de la espada, El
1968 Este cura
1966 Del brazo y por la calle
Romeo y Julieta (TV film)
1965 Mi primera novia
1963 Lindor Covas, el cimarrón

TV seriály

2012 Graduados (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
2001 Enamorarte (TV seriál)
1972 Carmiña (TV seriál)
1964 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky