foto

Alizée

  • nar. 21.8.1984 (35 let)
    Ajaccio, Francie

Zajímavosti o tvůrci (15)

  • - Jej obľúbené kreslené postavičky sú Sylvester a Tweety, a Peter Pan. (martin1m2)

  • - Mala rada fyziku a chémiu. (martin1m2)

  • - Prísne si stráži súkromie, nemá žiadne škandály, o jej rodine takmer nič nevieme. Dodnes nikto nevie ako sa volajú jej rodičia. Nikdy sa o tom nezmienila. (martin1m2)

  • - Hovorí francúzsky, anglicky, španielsky a taliansky. (martin1m2)

  • - Zbožňuje knihu Malý princ. (martin1m2)

  • - Nemá rada rap, hady a pavúky, skoré vstávanie a daždivé dni. (martin1m2)

  • - Z Hollywoodu zbožňuje Juliu Roberts a Brada Pitta (hlavne vo filmoch Meet Joe Black, Fight Club a The Curious Case of Benjamin Button). (martin1m2)

  • - Nemá rada zelenú farbu a po 2 škaredých nehodách ani lyžovanie. (martin1m2)

  • - Je alergická na uhorky a tekvice. (martin1m2)

  • - Jej hudobné vzory sú Madonna, Lara Fabian a Mylène Farmer. (martin1m2)

  • - Keby nebola speváčkou, bola by tanečnicou, choreografkou alebo inžinierkou. (martin1m2)

  • - ZVIERATÁ: čierny labrador, mačka Islam, zlatá rybka, Yorksherier Topaz. (martin1m2)

  • - Má 2 prezývky. Priatelia ju volajú Lili, ocko Titiou. (martin1m2)

  • - Miluje nakupovanie a box. (martin1m2)

  • - JEDLO: má rada čínu, červených gumených medvedíkov a Marshmallowských medvedíkov v čokoláde. (martin1m2)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Eurobest (TV film)

TV seriály

2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

2004 Alizée en concert (koncert)

Hudební videoklipy

2014 Alizée - Blonde (hudební videoklip)
2003 Alizée - J'ai pas vingt ans! (hudební videoklip)
Alizée - J'en Ai Marre! (hudební videoklip)
Alizée - Youpidou (hudební videoklip)
Alizée - À contre-courant (hudební videoklip)
2001 Alizée - Gourmandises (hudební videoklip)
2000 Alizée - L'Alizé (hudební videoklip)
Alizée - Moi... Lolita (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2011 Danse avec les stars (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1986 Les Enfoirés (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)