foto

David Margulies

  • nar. 19.2.1937
    New York City, New York, USA
  • zem. 11.1.2016 (78 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Curmudgeons
License Plates
Madoff (TV film)
2014 Válka bez pravidel
2013 Stárnoucí gigolo
The Girl on the Train
2011 Bedňák
2010 V lepší společnosti
2007 Noise
2006 Ira & Abby
2005 Whiskey School
2004 Invitation to a Suicide
2003 Bought & Sold
2000 Čekání na ozvěnu
1999 Man of the Century
1998 Celebrity
1997 Do posledního dechu
Hudson River Blues
1994 Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
1993 Rodinné modlitby
1992 Cizinec mezi námi
Risk
1991 Never Forget (TV film)
Nežádoucí láska (TV film)
1990 Largo Desolato (TV film)
Směšně o lásce
1989 Kojak: Ariana (TV film)
Krotitelé duchů II
Perfektní svědek (TV film)
1988 Candy Mountain
Čas zastavit se
1987 Ishtar
Kouzelné hůlky
1986 9 a 1/2 týdne
Brighton Beach Memoirs
1984 Doctor's Story, A (TV film)
Krotitelé duchů
1983 Daniel
1982 Tančím, jak nejrychleji dovedu
1980 Oblečen na zabíjení
Times Square
Ztraceni beze stop
1979 All That Jazz
My Old Man (TV film)
Night-Flowers
Poslední objetí
1976 Na černé listině
1972 Scarecrow in a Garden of Cucumbers

TV seriály

2015 Happyish (TV seriál)
Starring Josey Wales, Jesus Christ and the New York Times (E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zaručení imunity (S16E19)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Men in Black (S03E14)
2012 Politická hra (TV seriál)
Pilot (E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Don't Haze Me, Bro (S04E04)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Domácí kino Sopranů (S06E13)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nová spojení, nové akvizice (S04E08)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Welcome to New York (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Domácí vězení (S02E11)
Krach (S02E10)
další epizody (4)
1995 City, The (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Heartbreak (S01E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Seed (S05E15)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Securitate (S03E20)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
A Death in the Family (S01E13)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Jestřáb (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky