foto

Shaun Pye

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Big Fat Quiz of Everything (TV film)
2016 The Rack Pack
2013 The Big Fat Quiz of the 80s (TV film)
The Big Fat Quiz of the 90s (TV film)
2012 The Big Fat Quiz of the 80s (TV film)
The Big Fat Quiz of the 90s (TV film)
2007 The Big Fat Anniversary Quiz (TV film)
2001 It's Your New Year's Eve Party (TV film)

TV seriály

2020 There She Goes (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2019 Jerk (TV seriál)
2018 There She Goes (TV seriál)
Ben (S01E05)
The Wrong Grandad (S01E04)
What Rosie Wants (S01E03)
další epizody (5)
2013 Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Football Match (S01E05)
Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2010 Penn a Teller: Oblafni mě! (TV seriál)
2009 Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
2003 Monkey Dust (TV seriál)
2000 Head on Comedy (TV seriál)
1998 The 11 O'Clock Show (TV seriál)
1997 Armstrong and Miller (TV seriál)

TV pořady

2017 Frankie Boyle's New World Order (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2010 A League of Their Own (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
2007 Komparz (TV seriál)
Komparz - speciální vydání 2007 (S02E07)
2006 Komparz (TV seriál)
Sir Ian McKellen (S02E05)
Chris Martin (S02E04)
David Bowie (S02E02)
2005 Komparz (TV seriál)
Patrick Stewart (S01E06)
Ross Kemp & Vinnie Jones (S01E02)
Ben Stiller (S01E01)
The Robinsons (TV seriál)
2004 Nathan Barley (TV seriál)

Dokumentární

2008 New Heroes of Comedy (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 There She Goes (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2018 There She Goes (TV seriál)
Ben (S01E05)
The Wrong Grandad (S01E04)
What Rosie Wants (S01E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky