foto

Lindsey Ginter

  • nar. 13.12.1950 (67 let)
    Alameda, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Forgiveness
The Evil Gene
2014 Atlas Shrugged: Part III
2012 Argo
Hitchcock
2011 Transformers 3
2010 Radio Free Albemuth
2005 The L.A. Riot Spectacular
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Pearl Harbor
1998 Mercury
1997 Gattaca
Mars
Odpadlík (TV film)
Zákon zrady
1996 Žoldák (TV film)
1995 Cizáci (TV film)
Eye of the Stalker (TV film)
Pán času
1994 Policajt v Beverly Hills III
1993 Darkness Before Dawn (TV film)
Věc cti
1992 Getting Up and Going Home (TV film)
In the Line of Duty: Siege at Marion (TV film)
1983 Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)

TV seriály

2016 Batesův motel (TV seriál)
Jak se láme světlo (S04E05)
2013 Cleaners (TV seriál)
2011 Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dědictví krve (S02E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dorado Falls (S07E03)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Jeden z nich (S02E14)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Co udělala Kate (S02E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Drobečky (S06E05)
2003 Alias (TV seriál)
Nezávislý agent (S02E15)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Slzy, kosti a touha (S03E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Památník (S06E14)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Kovbojové a kozáci (S02E14)
1996 Chameleon (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Červené muzeum (S02E10)
Erlenmeyerova nádobka (S01E24)
1993 Policie New York (TV seriál)
Trade Winds (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace