foto

Johannes Franke

  • nar. 18.8.1983 (37 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Bozen-Krimi: Gegen die Zeit (TV film)
2018 Die Haut der Anderen
2016 Ewe
2009 Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2004 Letní bouře
2000 Küss mich, Frosch (TV film)
Zapomeň na Ameriku

TV seriály

2020 Dámský gambit (TV seriál)
Výměny (E02)
2019 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Unmündig (S08E02)
2018 Dva světy (TV seriál)
Outside In (S02E02)
Vraždy na severu (TV seriál)
Heilende Hände (S05E09)
Místo činu (TV seriál)
Familien (S49E17)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola šestá (S01E06)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
La vie en rose (S09E07)
Policie Hamburk (TV seriál)
Ukradený život (S12E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Lichter (S15E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zeichen und Wunder (S20E23)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Zersetzt (S01E10)
Gottlos - Warum Menschen töten (TV seriál)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Eiszeit (S12E25)
Místo činu (TV seriál)
Schwarzer Afghane (S44E10)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der freie Wille (S14E26)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky